بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

اخراج دانشجوی ایرانی توسط مرزبانی آمریکا

اخراج دانشجوی ایرانی توسط مرزبانی آمریکا رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند دولت آمریکا بر خلاف رأی دادگاه این کشور یک دانشجوی ایرانی که قصد تحصیل در دانشگاه «نورت‌ایسترن» داشته را اخراج کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۵۳

سازمان مرزبانی آمریکا بر خلاف حکم دادگاه این کشور یک دانشجوی ایرانی را که برای تحصیل به شهر «بوستون» سفر کرده بود اخراج کرد.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند دولت آمریکا بر خلاف رأی دادگاه این کشور یک دانشجوی ایرانی که قصد تحصیل در دانشگاه «نورت‌ایسترن» داشته را اخراج کرده است.

 

طبق گزارش سی‌ان‌ان، «محمد شهاب دهقانی حسینی» که ۲۴ سال سن دارد روز یکشنبه با روادید تحصیلی‌اش وارد فرودگاه بین‌المللی شهر «بوستون» شد، اما از ورود او به خاک ایالات متحده جلوگیری شد.

 

هنگام بازداشت این دانشجو، قاضی دادگاه منطقه‌ای ایالت ماساچوست با صدور حکمی برای او اقامت اضطراری صادر کرد، اما به گفته وکیلش، دوشنبه شب او به ایران بازگردانده شد.

 

سازمان گمرگ و مرزبانی آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شده این سازمان هنگام سوار شدن دهقانی به هواپیما برای بازگشت به ایران از رأی هیچ دادگاهی مبنی بر ممنوعیت اخراج او خبر نداشته است.

 

یک قاضی دوشنبه دستور داد اخراج این دانشجو برای ۴۸ ساعت یا تا زمان رأی بعدی دادگاه معلق شود.

 

دانشگاه نورت‌ایسترن گفته هیچ توضیح قانع‌کننده‌ای از اداره گمرگ و مرزبانی آمریکا در خصوص اخراج این دانشجو دریافت نکرده است.

 

دهقانی که دو سال از تحصیل را در آمریکا طی کرده، برای ملاقات خانواده خود به ایران بازگشته بود، اما ممنوعیت مسافرتی که ترامپ بر هفت کشور اسلامی وضع کرده، باعث شده بازگشت وی به آمریکا غیرقانونی تلقی و بازداشت شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده